divendres, 21 de febrer del 2014

Receptari d'Scrap

El carrot cake de la foto mereixia un receptari a la seva alçada, i ara gràcies a l'Scrapbooking, ja el té! Dins hi ha 6 separadors per arxivar Entrants, Plats Principals, Dolços (postres, pancakes, esmorzars de vacances...Mmmm!), Menús per cada dia (plats de la mama included), Menús x la colla i Plats del món. Al final també hi ha una butxaca per afegir retalls de revistes o la recepta que em va passar un dia no-se-qui i la tinc en un troç de paper.
L'enquadernació està feta amb anelles, així que podré anar afegint les fitxes a mida que vagi incorporant receptes al Menú. Cada fitxa té un segell d'un molinet de pebre, que vaig aprendre a fer al taller de l'Elena de la aventura de los buhos. Aquí deixo algunes fotos més. Espero que t'agradi!

 

4 comentaris:

  1. Te ha quedado chulísimo Pilar!! Muy buena idea el bolsillo para las recetas en trocitos de papel... de ésas tengo unas cuantas! ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias Dau! Sí, siempre hay papelitos sueltos, Jejeje! Me alegro q t haya gustado. Bss

      Elimina
  2. És un regal perfecte!!!! Miraré de que el meu també quedi tan bonic. M'encanta l'originalitat dels teus disenys!!!!! ;p

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Pumu! Ja m'ensenyaràs una foto del teu, segur que quedarà genial. Fins aviat!

      Elimina