diumenge, 6 d’abril del 2014

* Com fer un Diari de Viatge *

Ja tenim aquí el bon temps, les vacances de Setmana Santa, els ponts, els caps de setmana llargs.....i segurament alguna escapada a la vista! ;)

Per això he preparat un Diari de viatge en format d'àlbum de sobres. He escollit 5 sobres reciclats de 12x16,5 cm, els he tancat, he retallat un lateral que serà l'entrada de la butxaca, i els he anat unint amb washi tape. Us deixo el link de Pega papel o tijeras on s'explica súper bé com fer l'estructura de l'àlbum. 
Després he decorat els sobres amb els papers REMEMBER de KaiserCraft, alguns segells, stencils i "die cuts", tot decoracions que no donin gaire volum, ja que la idea és que sigui un diari manejable per portar a sobre durant tot el viatge. També he afegit uns tags fets amb cartulina groga d'11x15 cm on poder anar escrivint les meves impressions durant el viatge.

En aquest diari ja hi he guardat el passaport, els bitllets d'avió i la reserva de l'hotel. Encara queden més butxaques per després poder anir afegint targes dels llocs que m'han agradat, entrades del que hem visitat, retalls, paperets, etc. Per tal de tancar-lo he fet servir una goma elàstica amb un botonet perquè no s'escapi res. Espero que us agradi!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada